my-animals-blog
Bejelentkezés
Felhasználónév:

Jelszó:
SúgóSúgó
Elfelejtettem a jelszót
 
desing
 
honlap verseny!!!

Honlap verseny!

Ez a verseny 2 részből áll, az első az hogy csinálsz egy összesítőt (word, power point, exel...stb.) És elküldöd nekem emailban. Majd jelentkezel (a képre kattintva) és ott elküldöd az e-mail címedet, és a honlapod címét... És én majd ezeket együtt nézve kiválasztom a három legjobb oldalt. (A szöveges összesítőben a honlapodról kell írni, pl. mivel foglalkozik...stb. A KÜLALAKOT IS NÉZNI FOGOM!) Sok szerencsét! A nyereményeket majd a verseny után viszem közszemléletre! Köszönöm megértéseteket!

Nyeremények:

1. Helyezett: 20gkr+3hét hírdetés

2. Helyezett: 20gkr+2hét hírdetés

3. Helyezett: 10gkr+1hét hírdetés

4. Helyezett: 2 hónap hírdetés

5. Helyezett: 1 hónap hírdetés

 

Ha neveztél kérlek rakd ki ezt a táblát az olidra!:

 

 

 
nevezés
2013.07.02. 15:36 Idézet
csukamarcell

Név: csukamarcell

Oldal: //mesehosok.gportal.hu

E-mail cím: nimfapeti@citromail.hu

Az összesítőt ide írtam:

Az én oldalamnak az a célja, hogy minél több mesehős ismerté váljék. És itt állataimat, és engem is megismerhetsz! Van egy halam: Névtelen, és egy sajnos mára már döglött macskám: Kormi Azért is hoztam létre ezt az oldalt, mert tetszenek a rajzfilmek, kedvenceim: Spongyabob, Madagaszkár pingvinjei...stb.:DDD

 

Köszi a lehetőséget.


Válasz:

Jelentkezés elfogadva!


2013.06.19. 11:09 Idézet

Halisztok :D Én is jelentkeznék :)

Nevem: Anett
Oldalam: Macskák a Természetben
E-mail: micaanett@citromail.hu

Az összesítőt is mindjárt elküldöm e-mailodra. :)
Köszönöm a lehetőséget. :)


Válasz:

Jelentkezésed elfogadva! Köszi!!!


2013.06.11. 17:10 Idézet
Vika

Szia, jelentkezznék a Honlap versenyre.

A wördöt küldöm mindjárt.

Nevem: Viveka

Oldalam: //wolflady-fanfiction.gportal.hu

e-mail: farkasoslany@mailbox.hu

Tábla kinn baloldalt. :)

Köszönöm, a lehetőséget. :)


Válasz:

Szia! Jelentkezésed elfogadva! Nagyon tetszik a lapod!


2013.06.09. 18:36 Idézet
Inana

Hello, hát én is jelentkeznék. :) Az összefoglalómat még a mai nap folyamán küldöm az e-mail címedre. :)

A nevemet tudod, az oldalam a Cicafül, az e-mail címem pedig pingvinfann@gmail.com

Köszi :)


Válasz:

Köszi hogy jelentkeztél, nagyon jó lett a power point:) Jelentkezés elfogadva!


Válasz:

Köszi hogy jelentkeztél, nagyon jó lett a power point:) Jelentkezés elfogadva!


2013.06.09. 10:01 Idézet
Gazdi

Szia jelentkezek, de most jelenleg, nem jó a word, szóval ide írnám az ismertetőt
Oldalam a my.favorites.gportal.hu hamarosan 1 éves lesz. Az oldal állataimmal foglalkoskodik. Az oldalon megismerkedhetsz 5 macskámmal és 2 kutyámmal, képekkel, infókkal, videókkal dúsítva. Nagyon szeretném, sokáig fejleszteni, és én ezt az oldalt egy kis emléknaplóként vezetem, így soha nem fogom kitörölni.
 

Email: paradi.napsugar@gmail.com


Válasz:

Rendben. Semmi baj a word miatt...És a jelentkezésedet természetesen elfogadom! :) ÉS MÁSOK IS CSINÁLHATJÁK ÍGY! NEM KÖTELEZŐ A WORD!!!+:)


[5-1]

 
Tartalom

Ha hagyod, hogy magával ragadjon a Mario Golf miliõje, akkor egy egyedi és életre szóló játékélménnyel leszel gazdagabb!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, nagyon fontos idõnként megtudni, mit rejteget. Keress meg és nézzünk bele együtt. Várlak!    *****    Dryvit, hõszigetelés! Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését!    *****    rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com - rose-harbor.hungarianforum.com    *****    Vérfarkasok, boszorkányok, alakváltók, démonok, bukott angyalok és emberek. A világ oly' színes, de vajon békés is?    *****    Az emberek vakok, kiváltképp akkor, ha olyasmivel találkoznak, amit kényelmesebb nem észrevenni... - HUNGARIANFORUM    *****    Valahol Delaware államban létezik egy város, ahol a természetfeletti lények otthonra lelhetnek... Közéjük tartozol?    *****    Minden mágia megköveteli a maga árát... Ez az ár pedig néha túlságosan is nagy, hogy megfizessük - FRPG    *****    Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Why do all the monsters come out at night? - FRPG - Aktív közösség    *****    Az oldal egy évvel ezelõtt költözött új otthonába, azóta pedig az élet csak pörög és pörög! - AKTÍV FÓRUMOS SZEREPJÁTÉK    *****    Vajon milyen lehet egy rejtélyekkel teli kisváros polgármesterének lenni? És mi történik, ha a bizalmasod árul el?    *****    A szörnyek miért csak éjjel bújnak elõ? Az ártatlan külsõ mögött is lapulhat valami rémes? - fórumos szerepjáték    *****    Ünnepeld a magyar költészet napját a Mesetárban! Boldog születésnapot, magyar vers!    *****    Amikor nem tudod mit tegyél és tanácstalan vagy akkor segít az asztrológia. Fordúlj hozzám, segítek. Csak kattints!    *****    Részletes személyiség és sors analízis + 3 éves elõrejelzés, majd idõkorlát nélkül felteheted a kérdéseidet. Nézz be!!!!    *****    A horoszkóp a lélek tükre, egyszer mindenkinek érdemes belenéznie. Ez csak intelligencia kérdése. Tedd meg Te is. Várlak    *****    Új kínálatunkban te is megtalálhatod legjobb eladó ingatlanok között a megfelelõt Debrecenben. Simonyi ingatlan Gportal    *****    Szeretnél egy jó receptet? Látogass el oldalamra, szeretettel várlak!    *****    Minõségi Homlokzati Hõszigetelés. Vállaljuk családi házak, lakások, nyaralók és egyéb épületek homlokzati szigetelését.    *****    Amway termék elérhetõ áron!Tudta, hogy az általános tisztítószer akár 333 felmosásra is alkalmas?Több info a weboldalon